Actualitzat 18 /10/2011

Construïm el Bufacaldos. Els dilluns al taller.

A partir del lunes 28 de Noviembre se abrirá el taller para hacer el “Bufacaldos”. También se hará una introducción sobre “Radio-Control”

Estará dirigido por nuestro socio Antoni Barata.

Quien esté interesado en apuntarse tiene que ponerse en contacto con nuestra secretaria, martes y jueves o través del correo electrónico.

 

Publicat 07/10/2011

Construïm el Bufacaldos. Els dilluns al taller.

Com recordaràs, el passat mes de Juliol es va fer una jornada tècnica d'alçament de plànols de l'embarcació "Bufacaldos", en el Club Nàutic Garraf. Doncs bé, ja es van dibuixar els plànols pels Mestres D. Isidre Oliveras i D. Lluis Rovira i ara cal construir el vaixell.

En el nostre taller, els dilluns, en règim de jornada completa de matí i tarda es podrà començar a construir el Bufacaldos, cadascun el seu, per a això es proveirà a cada assistent dels plànols realitzats, fotografies i l'assessorament tècnic de D. Antoni Barata, Mestre Artesà, que amablement s'ha prestat a col·laborar en aquest projecte i a liderar la seva construcció.

Com apunt, ja que no està plenament definit, es pot avançar que està en preparació una mostra, exposició, concurs, per a tots els models del Bufacaldos que es facin, tant al taller com fora d'ell, en col·laboració amb el Club Nàutic Garraf, port base de la citada embarcació, però no avancem esdeveniments ja que en el seu moment s'informarà àmpliament.

Tot soci que estigui interessat a construir el seu Bufacaldos, ha de posar-se en contacte amb l'Associació a través dels canals habituals. Per altra banda, qualsevol persona o entitat aliena a la Associació que estigui interessada en fer-se amb els plànols, no dubti en posar-se en contacte amb l'Associació a través de la secció d'aquesta web "Contacta".

Text: Carlos Poveda


Foto: Antoni Casals

 

A.A.M.M.B. - Associació d'Amics del Museu Marítim de Barcelona

Pàgina Inicial | Activitats | Revista Sirga | Modelisme | Documentació
Cultura Marítima | Adhesions | Contacta | Concursos-Exposicions | Enllaços

Pàgina optimitzada per a ser visualitzada amb resolució 1024 x 768

Webmaster: Carlos Poveda