CONFERÈNCIA: REGATA BARCELONA WORLD RACE

Publicat 05/07/2011

Amb gran èxit d'assistència de públic, es va celebrar l'esperada conferència.

Presentada pel nostre Tresorer, Antoni Casals, la conferència va ser configurada com una entrevista, realitzada per Suso Pérez, periodista esportiu de LA VANGUARDIA. Andor Serra, Director General de la FNOB i de la Barcelona World Race, va parlar des d'un punt de vista organitzatiu, econòmic, social,... i els navegants, des del punt de vista esportiu, així com de la seva pròpia experiència personal; tant els uns com els altres esquitxats de múltiples anècdotes, que van fomentar l'ambient distès, agradable i divertit.

Finalment es van sotmetre a les preguntes dels assistents, per a d'aquesta manera acabar d'arrodonir la visió general, molt completa pels diferents punts de vista, de la Barcelona World Race actual i del seu futur.

La Associació d'Amics del Museu Marítim agraeix als ponents la seva desinteressada participació, així com a tots els assistents a l'acte.

M'agradaria fer constar que l'èxit d'aquest esdeveniment ha estat possible gràcies a l'esforç de molta gent, però en particular del nostre Secretari, Josep Marin.

Text y fotografies: Carlos Poveda Barreda

 

 

Publicat 21/06/2011

Últimas noticias: Se confirman los ponentes que asistirán a la conferencia. Será el Sr. Suso Perez, Periodista esportiu de LA VANGUARDIA, el Sr. Andor Serra, Director General de la FNOB y de la Barcelona World Race, junto con los Patrones Anna Corbella, del Gaes, y Cali Sanmartí, del We Are Water. También informa la organización que vendrá como invitado Alex Pella, Patrón del Estrella Damm.

 

Publicat 17/06/2011

Barcelona, 14 de juny 2011

Benvolgut soci,

Dins les activitats programades per l'AAMMB pel proper mes de juny, us informem de la propera:

CONFERÈNCIA sobre la prop passada REGATA BARCELONA WORLD RACE .
Tindrà lloc al saló d'actes del Museu Marítim de Barcelona el dia 28 de juny a les 18 hores
La conferencia serà donada per regatistes participants a la volta al mon i tindrem apartat de precs i preguntes per el temes que ens puguin ser d'interès sobre la navegació en solitari.
Moderador Sr. Suso Perez (Periodista esportiu de LA VANGUARDIA).
L'entrada es gratuïta, limitada per l'aforo de la sala

 

Josep Marín
Secretari AAMMB

 

A.A.M.M.B. - Associació d'Amics del Museu Marítim de Barcelona

Pàgina Inicial | Activitats | Revista Sirga | Modelisme | Documentació
Cultura Marítima | Adhesions | Contacta | Concursos-Exposicions | Enllaços

Pàgina optimitzada per a ser visualitzada amb resolució 1024 x 768

Webmaster: Carlos Poveda