Busquem reporters: deixa'ns veure les teves fotografies

 

Bé, realment no és cap proposició indecent, però alguna cosa havia de dir per tal de captar la teva atenció i llegissis això. El que si és, és una proposició.

Segurament aquest estiu hauràs estat o estaràs en algun lloc, on prendràs fotografies de tots els llocs que visitis. Degut el nostre comú interès pel mar, sé que si tens oportunitat faràs fotografies d'algun tema marítim, que una vegada finalitzat l'estiu et guardaràs en la teva càmera, en un CD, en el teu ordinador, o fins i tot, haurà algun "desaprensiu" que les imprimeixi, però que en definitiva, les veurà molt poca gent.

Unes quantes fotografies publicades en algun mitjà, es converteixen en un reportatge fotogràfic. Si això ho acompanyem amb una descripció de les mateixes, de l'entorn on les vas fer, del que vas viure en aquests moments, es converteix en un Reportatge, així, amb majúscules.

DEIXA'NS VEURE LES TEVES FOTOGRAFIES. Les teves fotografies, que a tu t'agraden, són molt boniques, estem convençuts d'això; si us plau comparteix-les amb les persones que tenim la teva mateixa afició, deixa'ns veure-les.

La proposta és que ens les enviïs amb un títol, si és possible amb una breu (o llarga) crònica de tot això que es mostra en les fotografies, amb el nom del fotògraf, lloc, data, etc. i nosaltres muntarem un reportatge que publicarem en aquesta mateixa web.

Publicarem tot el que ens enviïs, sigui molt o poc, ja que confiem en el teu bon criteri i no necessitem obres d'art, sinó veure allò que tu has vist i sentir allò que tu has sentit. Ens interessen fotografies de temes de mar i... perquè no? dels llocs que has visitat, encara que siguin de terra endins. Una bona oportunitat per començar seria la propera activitat del 28 d'agost a Arenys de Mar.

Contacta amb nosaltres aquí, posant en l'assumpte "reportatge per a la pàgina web".

Gràcies per la teva col·laboració.

Carlos Poveda Barreda

 

A.A.M.M.B. - Associació d'Amics del Museu Marítim de Barcelona

Pàgina Inicial | Activitats | Revista Sirga | Modelisme | Documentació
Cultura Marítima | Adhesions | Contacta | Concursos-Exposicions | Enllaços

Pàgina optimitzada per a ser visualitzada amb resolució 1024 x 768

Webmaster: Carlos Poveda